Guido van Woerkom voorzitter Raad van Toezicht GGZ Rivierduinen

Oud hoofddirecteur Guido van Woerkom van de ANWB is met ingang van 1 juli aanstaande de nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht van GGZ Rivierduinen. Zijn benoeming volgt op een positief advies van de medezeggenschapsraden.

Na 15 jaar bij de ANWB is Van Woerkom momenteel onder andere lid van het algemeen bestuur van ondernemingsorganisatie VNO/NCW en voorzitter van de werkgeversvereniging AWVN. Namens deze laatste organisatie heeft hij ook zitting in de Sociaal-Economische Raad.

GGZ Rivierduinen biedt geestelijke gezondheidszorg aan kinderen, volwassenen en ouderen in het noorden en midden van Zuid-Holland.

Maatschappij Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×