(Foto's: Sleutelstad).

Ook Leidenaar geliquideerd in Dominicaanse Republiek

Een van de twee in de Dominicaanse Republiek geliquideerde Nederlanders is Leidenaar Cuma Ceviz. De Turkse bakkerij in de Merenwijk waar de 35-jarige Ceviz werkte is wegens omstandigheden enkele weken gesloten zo staat op de deur te lezen.

Ceviz werd vorige week maandag samen met de Amsterdamse Rachid Benbouker (33) om het leven gebracht. De lokale politie vond hun lichamen twee dagen later in Piedra Grande, een gehucht in de Dominicaanse Republiek. Hun lichamen werden volgens een lokale krant gevonden in een kuil in een suikerrietplantage. In de directe omgeving werden 12 kogelhulzen gevonden. Volgens de Dominicaanse politie wijst alles op een afrekening in het drugscircuit.

In de zaak is door justitie in de Dominicaanse Republiek inmiddels een arrestatie verricht. Het gaat om een man uit Spanje.

De eigenaresse van de bakkerij laat inmiddels weten erg ongelukkig te zijn met de berichtgeving waarin ook de naam van de onderneming wordt genoemd. “Ik ben sinds een half jaar eigenaar van de zaak en het bedrijf heeft helemaal niets met deze kwestie te maken. Het slachtoffer heeft hier slechts een enkele keer in de zaak gestaan. Dat we nu toch enige tijd zijn gesloten, heeft te maken met het feit dat er wel familieleden van het slachtoffer in de winkel staan.”

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×