Ook Leidenaar geliquideerd in Dominicaanse Republiek

118

Een van de twee in de Dominicaanse Republiek geliquideerde Nederlanders is Leidenaar Cuma Ceviz. De Turkse bakkerij in de Merenwijk waar de 35-jarige Ceviz werkte is wegens omstandigheden enkele weken gesloten zo staat op de deur te lezen.

Ceviz werd vorige week maandag samen met de Amsterdamse Rachid Benbouker (33) om het leven gebracht. De lokale politie vond hun lichamen twee dagen later in Piedra Grande, een gehucht in de Dominicaanse Republiek. Hun lichamen werden volgens een lokale krant gevonden in een kuil in een suikerrietplantage. In de directe omgeving werden 12 kogelhulzen gevonden. Volgens de Dominicaanse politie wijst alles op een afrekening in het drugscircuit.

In de zaak is door justitie in de Dominicaanse Republiek inmiddels een arrestatie verricht. Het gaat om een man uit Spanje.

De eigenaresse van de bakkerij laat inmiddels weten erg ongelukkig te zijn met de berichtgeving waarin ook de naam van de onderneming wordt genoemd. “Ik ben sinds een half jaar eigenaar van de zaak en het bedrijf heeft helemaal niets met deze kwestie te maken. Het slachtoffer heeft hier slechts een enkele keer in de zaak gestaan. Dat we nu toch enige tijd zijn gesloten, heeft te maken met het feit dat er wel familieleden van het slachtoffer in de winkel staan.”

Delen

118 reacties

  • Mara KZ

   Dat was niet de eigenaar van de winkel die dat kindje dood heeft gereden… beetje rare reactie op dit artikel. En nee het kindje hoeft niet vergeten te worden, maar heeft niks te maken met dit verhaal.

  • Mara KZ

   Praat aub pas als je bewijs hebt. Zomaar iets roepen jeetje zeg… dus omdat er toen een kindje dood gereden is en die winkel toen zogenaamd dicht was, heeft de eigenaar het gedaan…??? Beredenatie van niks. Geef een beetje meer respect aan de familie van het overleden kindje en aan de nabestaande van de meneer genoemd in het artikel.

  • Mara KZ

   Praat aub pas als je bewijs hebt. Zomaar iets roepen jeetje zeg… dus omdat er toen een kindje dood gereden is en die winkel toen zogenaamd dicht was, heeft de eigenaar het gedaan…??? Beredenatie van niks. Geef een beetje meer respect aan de familie van het overleden kindje en aan de nabestaande van de meneer genoemd in het artikel.

  • Mara KZ

   Oh lord zeg… kom je uit een paasei? Mag een winkel niet dicht zijn en mag dat niet een op zich zelf staand iets zijn? Nee dan heeft het gelijk daar mee te maken. Maar wat hier boven al is gezegd, het was een meneer die gewoon bij de Kopermolen zijn boodschappen deed. En dat kindje is per ongeluk aangereden en heeft dat helaas niet mogen overleven. Echt zo erg dat je dit nu weer hier bij moet halen. Nogmaals respect voor nabestaanden van beiden mensen.

  • Mara KZ

   Oh lord zeg… kom je uit een paasei? Mag een winkel niet dicht zijn en mag dat niet een op zich zelf staand iets zijn? Nee dan heeft het gelijk daar mee te maken. Maar wat hier boven al is gezegd, het was een meneer die gewoon bij de Kopermolen zijn boodschappen deed. En dat kindje is per ongeluk aangereden en heeft dat helaas niet mogen overleven. Echt zo erg dat je dit nu weer hier bij moet halen. Nogmaals respect voor nabestaanden van beiden mensen.

  • Fernando Angelique Stavleu

   Ja natuurlijk ! Je weet het zelf..niet eens dat moet je idd zelf er boven lezen.maar weet wel dat het niet de eigenaar is ? Apart is het wel? Heeft toen ook inde kranten gestaan.en nee kom niet uit een paasei ! Wens je een fijne avond ?

  • Fernando Angelique Stavleu

   Ja natuurlijk ! Je weet het zelf..niet eens dat moet je idd zelf er boven lezen.maar weet wel dat het niet de eigenaar is ? Apart is het wel? Heeft toen ook inde kranten gestaan.en nee kom niet uit een paasei ! Wens je een fijne avond ?

  • Mara KZ

   Ik wist het wel, maar goed. Ik benoemde alleen maar wat er daarboven al was geschreven. Begrijpend lezen is ook voor sommigen te moeilijk. Geeft niet ?
   Er heeft zeer zeker niet in de kranten gestaan dat het de eigenaar was, maar goed. Ik zou zeggen Google het incident dan kan je alle nieuwsberichten uit die tijd er bij pakken ?
   Jij ook een fijne avond hè en voortaan niet zomaar weer dingen roepen hè. Is zo jammer voor alle betrokken partijen.

  • Mara KZ

   Ik wist het wel, maar goed. Ik benoemde alleen maar wat er daarboven al was geschreven. Begrijpend lezen is ook voor sommigen te moeilijk. Geeft niet ?
   Er heeft zeer zeker niet in de kranten gestaan dat het de eigenaar was, maar goed. Ik zou zeggen Google het incident dan kan je alle nieuwsberichten uit die tijd er bij pakken ?
   Jij ook een fijne avond hè en voortaan niet zomaar weer dingen roepen hè. Is zo jammer voor alle betrokken partijen.

  • Simone Nieuwenburg

   Kindje is door n andere turkse man dood gereden en niet door eigenaar turkse bakker ik kan t weten ben goed met de fam van t jongentje.heb de zusjes ervan tijd lang opgevangen nl.mensen van de bakker zijn super lieve hardwerkende mensen die overal buiten staan maar wel hun kind hebben verloren dus aub praat geen poep.je hebt de klok horen luiden maar weet niet waar de klepel hangt

  • Mara KZ

   Amen Simone! Ik ben goed met de familie van de bakker en de Turkse winkel dus ik wist ook wat ik zei. Jammer dat mensen hun oordeel op basis van lucht maken! Dank voor je berichtje in deze! ?

  • Chinwi Kouki

   Grappig dat jij het dan aan dit artikel linkt op dit moment en niet denkt aan dat de bakker misschien de insteek had om zo zijn medeleven te betuigen door de zaak te sluiten. Tja als je een minuut stilte houdt voor mensen die 67 jaar geleden zijn overleden is voor mij een paar dagen niet veel voor iemand die net is overleden.

  • Chinwi Kouki

   Grappig dat jij het dan aan dit artikel linkt op dit moment en niet denkt aan dat de bakker misschien de insteek had om zo zijn medeleven te betuigen door de zaak te sluiten. Tja als je een minuut stilte houdt voor mensen die 67 jaar geleden zijn overleden is voor mij een paar dagen niet veel voor iemand die net is overleden.

 1. Chinwi Kouki

  Lijkt een beetje op smaad wat jullie doen vind je niet? Bakkerij bij naam en locatie noemen en daaraan drugscircuit plakken. Lijkt mij dat je dan toch met iemand zijn inkomsten loopt te focken. De eigenaren een oudere man en vrouw hebben jarenlang hun zaak opgebouwd met pijn en moeite en nu plak jij effe in een een paar regels drugscriminelen aan hun onderneming. Schaam je diep!!

 2. Chinwi Kouki

  Lijkt een beetje op smaad wat jullie doen vind je niet? Bakkerij bij naam en locatie noemen en daaraan drugscircuit plakken. Lijkt mij dat je dan toch met iemand zijn inkomsten loopt te focken. De eigenaren een oudere man en vrouw hebben jarenlang hun zaak opgebouwd met pijn en moeite en nu plak jij effe in een een paar regels drugscriminelen aan hun onderneming. Schaam je diep!!

  • Souad Mokadam

   Precies dit!!..alsof die mensen niet genoeg mee maken op dit moment..bizare wereld..alles voor vermaak , kijkcijfers en noem maar op..subhanAllah

  • Chinwi Kouki

   Idd Souad Mokadam en denk persoonlijk wel een stapje verder dan enkel vermaak, kijkcijfers enz. Heel de manier waarop dit geschreven wordt en in welke richting het wordt gewezen is voor mij al een indicatie dat dit alles behalve neutraal is. Mara KZ Patricia Van Oevern ?

  • Chinwi Kouki

   Idd Souad Mokadam en denk persoonlijk wel een stapje verder dan enkel vermaak, kijkcijfers enz. Heel de manier waarop dit geschreven wordt en in welke richting het wordt gewezen is voor mij al een indicatie dat dit alles behalve neutraal is. Mara KZ Patricia Van Oevern ?

  • Patricia Van Oevern

   Chinwi Kouki pure zwart makerij man.Wat kan hun het nou schelen dat die arme mensjes hun kind op brute wijze is verloren.Dit is veel leuker deze foto plaatsen in de hoop zeker dat mensen daar niet meer gaan komen ofzo.?Mensen werken keihard voor hun geld.Kan de media nog een voorbeeld aan nemen!Stelletje nietsnutten.Voor de familie van heel veel sterkte en kracht toegewenst??

  • Chinwi Kouki

   Sterker nog, buiten de mensen die hem echt kende en wisten wie en wat hij was kende 98% uit leiden hem niet. Het is geen landelijk nieuws geweest zoals de 2 ontvoerde docu-makers van spoorloos die volop op je beeldbuis verschenen. Dat was precies tijdens dit aan de hand. Simpel gezegd, het was toen geen nieuws kom dan ook niet weken later. #bloedzuigerd

 3. Zijn er nog drugshandelaartjes die van plan zijn vakantie te vieren in de Dominicaanse Republiek? Ik zou die plannen maar even uitstellen…

 4. Dat was niet de eigenaar k weet niet waar je dat vandaan haalt,het wel n turkse man die t kindje overreed.ik ben vrienden met de familie van t overeden kindje.

 5. Umut Bayrak

  Hematullah Dastyar Burhan Delikaya Arman Özçelik Enver Bayrak manne zwartmaak campagne Hakan Bayram Daniel Aksoy Ab Uchiha

Deze site gebruikt cookies. Lees meer over onze cookies.