(Foto: PR).

De Clercq en Rabobank doneren mooi bedrag aan Voedselbank

De Clercq Advocaten Notariaat en Rabobank Leiden-Katwijk zijn met ingang van 1 juli een partnership gestart om de Voedselbank Leiden en omgeving te ondersteunen. Naast een eigen donatie hebben beide bedrijven een inzamelingsactie gehouden. De totale opbrengst is 1.250 euro en werd overhandigd aan Eveline Idema en Yvonne in het Veld, bestuursleden van de Voedselbank Leiden.

Bij de overhandiging van de cheque waren ook partners van De Clercq Advocaten Notariaat aanwezig, waaronder Natascha van Duuren. Zij benadrukte samen met Ariënne Kooter, commercieel directeur van Rabobank Leiden-Katwijk, het belang van het werk van alle vrijwilligers van de Voedselbank.

 

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×