(Afbeelding: LIFF).

LIFF vertoont La La Land in drive-in Valkenburgse Meer

Op zaterdagavond 19 augustus verandert het parkeerterrein bij het Valkenburgse Meer in een grote drive-in bioscoop. Het Leiden International Film Festival vertoont dan de film La La Land. “Je hoort de kikkers kwaken en de krekels tsjirpen op het Valkenburgse Meer. Vlak voor je neus zijn Ryan Gosling en Emma Stone aan het dansen en zingen dus je neemt nog maar een hand popcorn. En dat allemaal zonder het comfort van je eigen auto te hoeven verlaten. Te mooi om waar te zijn? Nee, LIFF regelt dit voor je,” aldus het wervende praatje van de organisatie.

La La Land is dé hit van afgelopen jaar en won maar liefst zes Oscars.”En dat is volledig terecht. Zelden was een film zo onbeschaamd romantisch, grappig en ontroerend. Een feest van jazz, liefde voor film, aanstekelijke liedjes en aantrekkelijke mensen dat je zeker in deze bijzondere setting wil meemaken. Kijk zittend in je auto (of dansend op het dak). De auto moet je zelf meenemen, de film, muziek, snacks, drankjes en sterrenhemel regelen wij.”

Tickets zijn te koop via de website en kosten 20 euro per auto. Het terrein gaat om 20.00 uur open, de film start om 22.00 uur.

Cultuur Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×