De tijdelijke woningen aan de Wassenaarseweg worden vrijdag geopend. (Foto: PR).

Tijdelijke woningen Wassenaarseweg vrijdag klaar

Vrijdag worden de tijdelijke woningen aan de Wassenaarseweg feestelijk geopend. Portaal en de gemeente Leiden hebben daar gezamenlijk een complex van dertig geschakelde studio’s neer laten zetten die er zeker vijf jaar blijven staan.

Veertien woningen zijn bestemd voor statushouders en in acht woningen komen cliënten van stichting De Binnenvest. Nog eens acht woningen worden toegewezen via Woningnet aan jongeren tussen de 23 en 27 jaar. Van deze jongeren wordt een actieve rol gevraagd in dit complex bijvoorbeeld door hun medebewoners op weg helpen in Leiden.

Het complex krijgt de naam Avicenna. Halverwege de maand trekken de eerste bewoners in de complex.

 

Leiden Maatschappij Politiek Vluchtelingen


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×