Familie, vrienden en collega's verrasten de hoogste baas van de Universiteit Leiden. Carel Stolker, links met bloemen, is precies 40 jaar in overheidsdienst. (Foto: Universiteit Leiden).

Rector Carel Stolker 40 jaar 'aan de zaak'

Rector magnificus Carel Stolker werd vanovond compleet verrast door zijn naaste medewerkers bij de universiteit. Hij is vandaag 40 jaar in overheidsdienst. “Dat is wel inclusief mijn militaire diensttijd,” lachte een compleet verraste Stolker.

In het bijzijn van verschillende familieleden werd hij toegesproken door voorzitter Ab van der Touw van de Raad van Toezicht van de Universiteit Leiden. “Een geweldige toespraak,” vond Stolker. “Er is niets mooier dan de Universiteit Leiden.”

Leiden Science


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×