Zara Home komt op de hoek van de Catharinasteeg en de Aalmarkt. Rechts op de afbeelding.

Mango niet naar Catharinasteeg, Zara wel met woonwinkel

ZARA HOME opent nog deze zomer een winkel in de Catharinasteeg. Het gaat om het pand op de hoek van de Catharinasteeg en de Aalmarkt. ZARA HOME neemt de plaats in van Mango. Die keten tekende al in 2015 een huurcontract voor tien jaar, maar komt uiteindelijk toch niet naar de nieuwe winkelsteeg.

ZARA HOME moet met een winkel van 845 vierkante meter, verdeeld over twee etages, één van de trekkers in de Catharinasteeg worden. “Het is een hele mooie aanvulling op het overige winkelaanbod in het project en het centrum van Leiden,” meldt eigenaar MRP Development.

De ZARA HOME winkel in de Catharinasteeg wordt de zevende winkel in Nederland. Momenteel zijn er vier, in de vier grote steden. Nieuwe winkels in Zwolle en Enschede gaan ook dit jaar open.

Andere winkels die de komende maanden openen in de Catharinasteeg zijn Via Mio, O’Shop, Yoghurt Barn en Brownies & Downies. Begin vorige maand opende als eerste de grote winkel van H&M. Voor de laatste units die nog beschikbaar zijn, mikt MRP Development op gespecialiseerde innovatieve retailers op het gebied van mode en/of accessoires. Met de verhuur van de 20 woningen boven de winkels wordt binnenkort gestart.

De officiële opening van de hele steeg is in oktober 2017 gepland.

Economie Leiden inditex


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×