(Afbeeldingen: Nintendo).

Nintendo spuit Leidse fietsen in Splatoon-2 stijl

Vanwege de officiële release van het spel Splatoon 2 voor de Nintendo Switch staat Nintendo aanstaande vrijdag 21 juli op het plein voor Leiden CS om fietsen te voorzien van een likje verf. Een graffiti artist staat klaar om de fietsen van voorbijgangers in Splatoon 2-stijl te spuiten. Naast het pimpen van fietsen, staat ook de Nintendo Switch Tuktuk op locatie waar de game Splatoon 2 gespeeld kan worden.

In de typische Nintendo inktshooter Splatoon 2 is het doel om zoveel mogelijk terrein te veroveren door het te bedekken met de kleur inkt van jouw team. De game zit volop nieuwigheden t.o.v. zijn voorganger, waaronder nieuwe levels, kleding, wapens en een nieuwe multiplayer speelstand: Salmon Run. Werk in deze stand samen met maximaal 3 andere spelers om agressieve Salmonieten te verslaan en kostbare eieren te verzamelen.

De Nintendo Tuktuk waar Splatoon 2 gespeeld kan worden staat van 12.00 uur tot 19.00 uur op het Stationsplein. De graffiti artist spuit fietsen tussen 16.00 uur en 19.00 uur.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×