(Foto: Politie Leiden).

Tas met skatespullen terug bij eigenaar na oproep politie

Een sporttas met skate attributen die vorige week door de politie in Oegstgeest werd gevonden, is terug bij de rechtmatige eigenaar. Dat meldt de politie op hun Facebookpagina. Na een oproep via onder andere Facebook meldde de eigenaar zich bij de politie.

Agenten vonden de tas een week geleden in de bosjes op de hoek van de Charlotte de Bourbonlaan en de Louise de Colignylaan in Oegstgeest. In de Charlotte de Bourbonlaan was ingebroken en nadat de politie de aangifte had opgenomen, liepen de agenten nog een rondje door de wijk. Daar troffen ze de tas aan, maar die bleek niet afkomstig van de betreffende inbraak.

112 Sleutelstad Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×