Storing Hooghkamerbrug zorgt voor veel overlast verkeer

1

De Hooghkamerbrug over de Korte Vliet, op de grens van Leiden en Voorschoten, kampte vandaag weer met een flinke storing. Ruim een uur lang bleef de brug open staan en liep het verkeer op de Voorschoterweg helemaal vast.

De Provincie Zuid-Holland stuurde al snel een monteur op pad om de storing te verhelpen, maar die stond zelf ook geruime tijd vast in het verkeer. De politie kwam uiteindelijk ter plaatse om het verkeer tegen te houden. Autoverkeer moest via de Leidseweg en de Haagweg omrijden.

 

Delen
Proef de Zomer bij Sligro Leiden

1 reactie

  1. De politie kwam uiteindelijk ter plaatse om het verkeer tegen te houden, Whahahahaha….., waren er automobilisten die door wilde rijden dan ???? Hahahahaha…. Wat een mop is dit…, “Goed dat er Politie is” hahaha….

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Je bent nu offline