Rrrollend Leiden komt met proeverij naar de Langegracht

In het laatste weekeinde van augustus wordt de tweede editie van Rrrollend Leiden gehouden aan de Langegracht. Tientallen foodtrucks, een specialbar, een cocktailbar en iets nieuws: de Rrrollend Food Proeverij. Alle foodtrucks bieden naast hun standaard menu ook mini-gerechten voor slechts één muntje, waardoor bezoekers een eigen proeverij kunnen samenstellen. In het aanbod wordt ook rekening gehouden met vegetariërs, veganisten en mensen met voedsel-allergieën.

Tijdens Rrrollend Leiden is er ook weer een cultureel programma met optredens van onder andere DJ Erik Lourenssen, de Wouter Kiers band, TijsS on Sax en vele anderen. Ook voor de kinderen is er een uitgebreid entertainment-programma, waaronder verschillende spellen die op het Rrrollend terrein gespeeld kunnen worden.

Ecoglazen
Bezoekers schaffen bij hun eerste drankje voor één muntje een glas aan. dat wordt bij elk volgend drankje vervangen door een schoon glas. Aan het eind van de avond mag het Rrrollend-glas mee naar huis of gedoneerd worden aan CliniClowns. Sinds de start haalde Rrrollend op deze manier al ruim € 15.000,- op voor het goede doel.

Openingstijden
Rrrollend Leiden aan de Langegracht vindt van 25 t/m 27 augustus 2017 plaats en is op de volgende tijden geopend:
Vrijdag 25 augustus: van 16.00 uur tot 23.00 uur
Zaterdag 26 augustus: van 12.00 uur tot 23.00 uur
Zondag 27 augustus: van 12.00 uur tot 21.00 uur

Cultuur Leiden rrrollend


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×