(Foto: RAP Leiden).

Regionaal architectuurplatform weer op zoek naar beste gebouw

Kennisplatform RAP is weer begonnen aan de tweejaarlijkse zoektocht naar het beste gebouw in de regio Rijnland. Kanshebbers zijn gebouwen die in de afgelopen twee jaar zijn opgeleverd in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Zoeterwoude, Teylingen, Kaag en Braassem, Katwijk, Noordwijk, Wassenaar en Voorschoten.

In 2015 werd Kustwerk Katwijk, zowel door de vakjury als het publiek gekozen tot beste gebouw uit de regio. Een combinatie van kustversterking en parkeergarage.

Binnenkort worden de genomineerde gebouwen bekend gemaakt. Vanaf dat moment kan er worden gestemd via www.rapleiden.nl. De uitreiking van de RAP071 Architectuurprijs 2017 vindt plaats op woensdag 29 november 2017 tijdens een speciale editie van Stadscafé.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×