3 October Vereeniging op zoek naar figuranten voor optocht

“Misschien nog wel leuker dan kijken naar de Grote Optocht is meelopen als figurant!”  Met die wervende tekst gaat de 3 October Vereeniging de komende tijd weer op zoek naar mensen die het leuk vinden om op 3 oktober mee te lopen in de Grote Optocht.

Veel figuranten lopen al jaren mee, maar omdat er ook mensen afvallen, is aanwas noodzakelijk. In de ochtend van 3 oktober verzamelen alle figuranten zich bij het Stedelijk Gymnasium aan de Fruinlaan. Daar krijgen zij hun kostuum en worden ze geschminkt door de professionele grimeurs van Hoppezak en de Roze Draakjes.

Na een intro van de commissarissen van de Optochtcommissie vertrekt de stoet dan exact om 13.00 uur vanaf de Zoeterwoudsesingel. Er wordt gezorgd voor koffie, thee, frisdrank en broodjes. Ook ontvangen alle deelnemers na afloop een cadeautje.

Wie het leuk lijkt om mee te lopen in de Grote Optocht die dit jaar als thema Parade Royale heeft kan zich aanmelden via de speciale website www.figuranten-3october.nl.

Delen
Proef de Zomer bij Sligro Leiden

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Je bent nu offline