’t Vogelhoff weer in teken van Leidse Hooidagen

Tijdens het laatste weekeinde van augustus staat ’t Vogelhoff in de Oostvlietpolder weer twee dagen in het teken van de Leidse Hooidagen. Het Zuid-Hollands Landschap organiseert het evenement sinds enkele jaren om de recreatieve waarde van het gebied bij een breder publiek onder de aandacht te brengen.

Promotiefilmpje Leidse Hooidagen 2017.

Op zaterdag 26 en zondag 27 augustus worden er bij ’t Vogelhoff zo’n dertig verschillende activiteiten georganiseerd. Deels voor kinderen. Die kunnen zelf pizza’s maken, meedoen aan een slootjessafari, survivelen, kano varen, een koe melken, schaapjes tellen, wol vilten of boerengolf spelen. Het complete activiteiten-overzicht staat op de website.

Om de Leidse Hooidagen in goede banen te leiden is het Zuid-Hollands Landschap ook nog op zoek naar vrijwilligers. Op beide dagen zijn er ongeveer 80 nodig. Aanmelden kan hier. Via de website kunnen ook de entreebewijzen worden besteld. Deelname kost vier euro per dag. Parkeren bij ’t Vogelhoff is niet mogelijk. Kom dus op de fiets of parkeer aan het begin van de Vlietweg.

Delen
Proef de Zomer bij Sligro Leiden

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Je bent nu offline