Nieuw klassiek muziekfestival heeft Bio Science Park als podium

WAVELENGHTH is een nieuw klassiek muziekfestival waarbij het Bio Science Park in Leiden voor een avond verandert in een podium voor bijzondere optredens door nationale en internationale musici. WAVELENGHTH wordt gehouden op 15 september. Kunst op een kennisplek dus en dat sluit mooi aan bij de Nacht van Kunst en Kennis die een dag later plaatsvindt rond het Rapenburg.

WAVELENGHT leidt het publiek langs onverwachte plekken in een fascinerend en futuristische deel van de stad. Het Bio Science park is immers de plek in Leiden waar bedrijven en instellingen onderzoek doen in het veld van de bio-technologie.

Het festival wordt een muzikale tour waarbij de wereldberoemde muziek als gids door het Leiden Bio Science Park fungeert. Er zijn dan ook optredens op verschillende locaties. in Level Leiden, bij CHDR, het Pieter de la Courtgebouw, het Pesthuis en bij de Sandifortdreef. Het programma beidt veel variëteit. Liedjes uit de 17e eeuw door de Leidse tenor Nico van der Meel, de Spaanse klarinettist Daniel Broncano en bijvoorbeeld het kamermuziek ensemble Musici Leiden.

Kaartjes zijn te bestellen via www.wavelengthleiden.nl. tot eind augustus nog tegen een speciaal ‘early bird’ tarief.

Cultuur Leiden Science


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×