Brommerdief in Old School

Na een korte zomerstop gaat de ‘toonbank voor Leidse kunst en cultuur’ weer open. Pop-up galerie en koffiebar Old School aan het Pieterskerkhof opent dit weekend met een expositie in stijl en een optreden van het collectief Brommerdief.

Op vrijdag 11 augustus om 11 uur is galerie café Old School (Pieterskerkhof 4a) na een korte zomerstop weer open. In de galerie van Old School is de hele maand augustus werkt te zien van de kunstenaars Bastiaan de Wit, Arjan Zandbergen, Sophie Diatchenko en Oleksiy Koval (Kiev, Oekraïne) . Alle tentoongestelde kunstwerken hebben bijzondere raakvlakken met De Stijl.

Een fragment van Boogie Woogie Rhythm Section van de kunstenaar Oleksiy Koval

Op zondagmiddag 13 augustus is er een optreden van het muziek- en poëziecollectief Brommerdief. Brommerdief bestaat uit muzikant Bjorn van Rozen op piano en gitaar, en de dichters Wibo Kosters en Martin M Aart de Jong op stemband. Met een gastoptreden van de dichter en presentator (van Cultuur071 op Sleutelstad FM, red.) Gideon Roggeveen.

Martin M. Aart de jong presenteert die middag de benefietbundel “Uit de Reisgids van Verlangen”. Met de opbrengst hiervan kan een oud-leerling van hem, Khrishna Tamang, zijn door de aardbeving verwoestte huis weer opbouwen zodat hij en zijn gezin weer een veilig onderkomen hebben.

Wibo Kosters is onlangs stadsdichter van Deventer geworden. De middag begint om 14:30 uur en de entree is gratis. De benefietbundel kost een tientje. Old School. Pieterskerkhof 4a, 2311 SR LEIDEN.

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×