(Foto's: Emile van Aelst en J.P. Kranenburg).

Triathlon Leiderdorp viert 25-jarig jubileum met geslaagde editie

Na uitvoerig overleg tussen oudgedienden bleek halverwege de dag dat de Triathlon van Leiderdorp gisteren onverwacht het 25-jarige jubileum vierde. Het feest werd eer aangedaan met goed weer, een uitstekende sfeer, mooie sportieve resultaten en een recordaantal deelnemers. De organisatie sprak dan ook van een geslaagde editie.

Reanne van Kleef maakte een reportage van De Baanderij Triathlon Leiderdorp. Aan het woord zijn organisator Jeroen Fakkeldij, de winnaar van de Sprint bij de mannen Rinse van de Ouweelen, een vrijwilliger bij de wissel tussen zwemmen en fietsen, Isabelle Bij die voor het eerst meedoet en speaker Teun de Reede. 

“Het is allemaal zeer goed verlopen”, zei organisator Jeroen Fakkeldij na afloop. “En we vierden ook nog eens ons 25-jarig bestaan. Voor volgend jaar gaan we kijken hoe we het hier nog gezelliger kunnen maken en meer publiek kunnen trekken. Ook hopen we weer een evenement voor kinderen neer te kunnen zetten en misschien kunnen we het Nederlands Kampioenschap op bijvoorbeeld de Midden afstand naar Leiderdorp halen. Wij blijven voorlopig nog wel doorgaan.”

De uitslagen van De Baanderij Triathlon Leiderdorp zijn hier terug te vinden.

Kijk voor een sfeerverslag op de website van Leidse Glibber Emile van Aelst.

Leiderdorp Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×