Rrrollend Leiden komt weer naar de Langegracht. (Foto: PR).

Rrrollend Leiden komt weer naar de Langegracht

Van vrijdag 25 tot en met zondag 27 augustus vult Rrrollend Leiden de Langegracht met tientallen foodtrucks, een specialbar, een cocktailbar en nog veel meer. Rrrollend is met 22 edities per jaar verspreid door het land, het grootste foodtruckfestival van Nederland maar staat juist bekend om de knusheid.

Het terrein van Rrrollend Leiden is gratis toegankelijk, de foodtrucks en bar werken met muntjes. Nieuw bij Rrrollend is de Rrrollend Food proeverij. Alle foodtrucks bieden naast hun standaard menu ook mini-gerechten voor slechts één muntje, waardoor bezoekers een eigen proeverij kunnen vormgeven. In het aanbod van de 22 foodtrucks wordt ook rekening gehouden met vegetariërs, veganisten en voedselallergieën.

Bezoekers schaffen bij hun eerste drankje voor één muntje een glas aan, dat bij elk volgend drankje vervangen wordt door een schoon glas. Aan het eind van de avond mag het Rrrollend-glas mee naar huis of gedoneerd worden aan CliniClowns. Sinds de start hiervan haalde Rrrollend op deze manier al ruim € 15.000,- op.

Tijdens Rrrollend Leiden kunnen bezoekers niet alleen genieten van allerlei culinaire specialiteiten, maar ook van muzikale optredens van o.a. DJ Erik Lourenssen, Wouter Kiers band, TijsS on Sax en vele anderen. Voor de kinderen zijn er uitgebreide entertainment-programma’s, en zijn er diverse spellen te spelen op het Rrrollend terrein.

Openingstijden
Rrrollend Leiden aan de Langegracht vindt van 25 t/m 27 augustus 2017 plaats en is op de volgende tijden geopend:|
Vrijdag 25 augustus: van 16.00 tot 23.00 uur
Zaterdag 26 augustus: van 12.00 tot 23.00 uur
Zondag 27 augustus: van 12.00 tot 21.00 uur

Cultuur Economie Leiden rrrollend


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×