(Foto: Piet-Hein Out).

Magic Circus van Leiderdorp naar Oegstgeest

Het Magic Circus dat tot en met vandaag bij de Winkelhof in Leiderdorp staat, trekt morgen verder door de regio, Vrijdag wordt de speciale zes-masten circustent opgebouwd aan de Lijtweg in Oegstgeest. In de Magic Dome zijn de voorstellingen bij Winkelcentrum Lange Voort te bezoeken tot en met 20 augustus.

Magic Circus, hét Nederlands Stadscircus presenteert de voorstelling ‘TE KOOP!’ Clown Jofri is een straatventer die bijna alles te koop heeft. Een paardje dat kan rekenen. Een acrobaat ontsnapt misschien aan haaientanden. Vliegende tractorbanden. De unieke magie van het Magic Circus blijft elk jaar verrassen.

Tickets zijn te koop bij alle vestigingen van Primera en via www.magic-circus.nl.

Cultuur Leiderdorp Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×