Studenten krijgen bergen informatie en handige gadgets op El Cid-markt

De nieuwe studenten die deze week kennis maken met Leiden, bezochten maandag massaal de EL Cid-informatiemarkt. Op de markt presenteerden veel Leidse verenigingen zich en waren organisaties zoals de brandweer en de gemeente aanwezig om informatie te geven. Vooral de verschillende verenigingen leven zich elk jaar weer uit om de gekste gadgets zoveel mogelijk bekijks te trekken. Sleutelstad maakte een rondje over de markt en onderzocht welke vreemde, maar toch ook vaak handige dingen er te halen waren.

Reanne van Kleef maakte een rondje over de El Cid-markt en verzamelde onder andere twee bijbels, drie condooms, een badeendje, bellenblaas, een ijskrabber waarmee je ook bierflesjes kunt openen, een stropdas en een avondmaaltijd. 

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Reanne van Kleef

Hoofdredacteur sport, politiek verslaggever, algemeen redacteur, presentator nieuws071 en sport071.

Je bent nu offline