(Foto's: Emile van Aelst, video: Reanne van Kleef).

Studenten krijgen bergen informatie en handige gadgets op El Cid-markt

De nieuwe studenten die deze week kennis maken met Leiden, bezochten maandag massaal de EL Cid-informatiemarkt. Op de markt presenteerden veel Leidse verenigingen zich en waren organisaties zoals de brandweer en de gemeente aanwezig om informatie te geven. Vooral de verschillende verenigingen leven zich elk jaar weer uit om de gekste gadgets zoveel mogelijk bekijks te trekken. Sleutelstad maakte een rondje over de markt en onderzocht welke vreemde, maar toch ook vaak handige dingen er te halen waren.

Reanne van Kleef maakte een rondje over de El Cid-markt en verzamelde onder andere twee bijbels, drie condooms, een badeendje, bellenblaas, een ijskrabber waarmee je ook bierflesjes kunt openen, een stropdas en een avondmaaltijd. 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×