(Foto's: J.P. Kranenburg).

BIGGG! Smallbandfestival druk bezocht

In het Pieterskwartier vond zondag voor het vierde jaar op rij het BIGGG! Smallbandfestival plaats. Mede door het mooie kwamen veel Leidenaren een kijkje nemen bij de diverse optredens in verschillende stijlen. Op tien verschillende plekken in de wijk waren zeventien verschillende acts te bezoeken.

Het motto van het BIGGG! smallbandfestival is ‘verfijnde muziek op verfijnde plekken’. De plekken zijn altijd weer bijzonder, zoals dit jaar een tuin achter het Steenschuur en verschillende huizen aan de Pieterskerkgracht.

De muziek liep uiteen van Franse chansons tot Portugese fado, van klassiek tot pop en van jazz tot latin. De charme van het BIGGG! smallband-festival is, ondanks zijn naam, de kleinschaligheid van de optredens. Voor kinderen was er op de Pieterskerkgracht een speelplek met circus en slagwerk in Old School.

 

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×