Het Inloophuis Psychiatrie Leiden aan de Hooigracht. (Foto: PR).

Inloophuis Psychiatrie Leiden zoekt nieuwe vrijwilligers

Het Inloophuis Psychiatrie Leiden aan de Hooigracht is op zoek naar versterking van het vrijwilligersteam. Het Inloophuis is een gezellige huiskamer voor mensen met een psychiatrische achtergrond. Het biedt een ontmoetingsruimte waar, in een ongedwongen sfeer, koffie kan worden gedronken, een spelletje kan worden gedaan of gewoon een praatje kan worden gemaakt.

De organisatie is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die een luisterend oor kunnen bieden, barwerkzaamheden kunnen verrichten en ondertussen ook een oogje in het zeil kunnen houden. Kennis van de psychiatrie wordt niet gevraagd, betrokkenheid en goede sociale vaardigheden wel. Het belangrijkste zijn enthousiasme en een nuchtere instelling.

Wie interesse heeft kan gewoon een keer binnenlopen of eerst mailen naar info@inloophuis-psychiatrie.nl. De openingstijden zijn dinsdag tot en met zaterdag van 19.30 uur tot 22.30 uur en zondag van 15.00 uur tot 18.00 uur.

 

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×