(Foto's: Emile van Aelst).

RTL4 filmt in Leiden voor Gordon gaat trouwen

Op 22 november treedt Cornelis Willem Heuckeroth zoals Grodon voluit heet, in Zuid-Afrika in het huwelijk met een man die hij nog niet kent. Gordon gaat op zoek naar de ideale echtgenoot in het programma Gordon gaat trouwen… dat RTL4 dit najaar op de buis brengt.

Onder de huwelijkskandidaten ook een Leidenaar. En dus kwam de bekende Nederlander onlangs met filmploeg naar de Sleutelstad om opnames te maken voor het programma. Op het terras van Jazz- en Wijncafé De Twee Spieghels liep onze eigen paparazzi Emile van Aelst ze tegen het lijf en maakte snel wat plaatjes.

Of Gordon met een Leidenaar in het huwelijksbootje stapt wordt angstvallig geheim gehouden. Wel bleek al eerder dat Gordon voor zijn zoektocht zijn blik heeft laten vallen op onze regio. De trailer voor het programma werd opgenomen in de Drakenzaal van Kasteel Oud Poelgeest in Oegstgeest.

Vanaf 20 oktober wordt het programma ‘Gordon gaat trouwen…’ uitgezonden. De zoektocht naar de ideale man voor de bekende Nederlander duurt twaalf dates. Hij wordt bij zijn zoektocht bijgestaan door Gerard Joling, Joyce Humblet en Danny Rook. Zij hebben ook uitgekozen met  welke twaalf kandidaten Gordon gaat daten.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×