Op 12 september brandt hier ook overdag licht. Dan opent Hudson's Bay Leiden. (Foto: Chris de Waard).

Warenhuis Hudson's Bay Leiden definitief open op 12 september

De Canadese warenhuisketen Hudson’s Bay (HBC) heeft zojuist bekend gemaakt wanneer de tien HBC in Nederland de deuren openen. Leiden is op 12 september aan de beurt. Op 5 september opent als eerste de flagshipstore aan het Rokin in Amsterdam. Daarna volgen op 7 september de warenhuizen in Den Haag en Rotterdam. De feestelijke opening in Leiden volgt op 21 september.

“Met de afronding van het werk van alle architecten, interieurdesigners, timmermannen, metselaars, schilders en stukadoors, zijn de compleet gerenoveerde en vernieuwde panden bijna klaar voor de ontvangst van haar gasten,” zo meldt het bedrijf.

Naast de tien warenhuizen onder de naam Hudson’s Bay, koment er ook twee vestigingen van Saks Fifth Avenue OFF 5TH winkels in Nederland. In Amsterdam en Rotterdam. Rotterdam gaat als eerste open. Op 7 september. Saks OFF 5TH biedt, zo lezen we in het ronkende persbericht, ‘een premium off-price ervaring die nieuw is op de Nederlandse markt, met een combinatie van relevante merken, aantrekkelijke prijzen en een continue wisseling van assortiment’.

De warenhuizen van Hudson’s Bay, of stores zoals het bedrijf ze zelf noemt, komen naast Amsterdam, Den Haag, Leiden en Rotterdam ook in Breda, Maastricht, Almere, Zwolle, Tilburg en Den Bosch.

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×