The Stream speelt komende zaterdag de theatertour 'Past Perfect' in het openluchttheater in de Leidse Hout. (Foto: Patricia Nauta).

The Stream speelt theatervoorstelling in de open lucht

The Stream uit Leiden speelt komende zaterdagavond de theatershow Past Perfect op de meest wonderbaarlijke plek tot nu toe: het Openluchttheater Leidse Hout. “Past Perfect is een soort ‘levende videoclip’ zegt naamgever Jan Stroomer van de band. “Beeld, geluid en passie vormen samen een unieke multimediale ervaring voor publiek en band”.

De voorstelling wordt zaterdagavond gespeeld. Het openluchttheater gaat open om 19.30 uur, de aanvang van de voorstelling is 20.15 uur met een optreden van de Leidse band Sunday at Eight die het voorprogramma verzorgt. Met deze voorstelling geeft The Stream de aftrap voor een tour met nog zeven shows tot eind van dit jaar.

De muziek van frontman Jan Stroomer en zijn band valt op door de uitzonderlijke en virtuoze composities. The Stream haalt de inspiratie voor zijn songs uit verwondering over de wereld om hen heen. Van hebzucht tot gebroken harten. Met grandeur, kinderlijk plezier en de nodige dosis zelfspot neemt The Stream je mee in hun vele verhalen. De songs van het recent uitgebrachte album ‘MMXV’ vormen de verhaallijn.

Locatie: Openluchttheater Leidse Hout, ingang Poelgeesterweg, Entree 12,50 euro.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×