Theatergroep Geurend Hooi speelt 'Onder Anderen'

Op woensdag 13 september speelt Mobiel Theater Geurend Hooi de voorstelling ‘Onder anderen’ in de Lokhorstkerk in Leiden. In het stuk onderzoeken de acteurs welke verborgen vooroordelen of angsten mensen voor elkaar hebben als ze op straat, in de wijk of op school ‘onder anderen’ zijn.

Na het succes van de theaterproductie ‘Vlucht’ brengt Mobiel Theater Geurend Hooi een nieuw stuk: ‘Onder anderen’. De makers onderzoeken welke aannames, verborgen vooroordelen of angsten we voor elkaar hebben en waar die vandaan komen. Samen met toeschouwers bekijken de acteurs manieren om die angst te verminderen.

De productie van Geurend Hooi komt tot stand in samenwerking met Diaconaal Centrum De Bakkerij en M25 Regio Leiden. Het stuk wordt op uitnodiging van de Doopsgezinde en Remonstrantse Gemeente in de Lokhorstkerk gespeeld in het kader van de Vredesweek die duurt van 18 tot en met 25 september.

De voorstelling begint om 20.00 uur in de Lokhorstkerk aan de Pieterskerkstraat 1. Toegang is vrij, een vrijwillige bijdrage is welkom.

Cultuur Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×