Na het succes van de eerste Club '70 reünie in 2016 is er op 2 september Part II. Ook nu weer bij In Casa. (Foto: Emile van Aelst).

Reünie Club '70 bij In Casa met dj's van toen

Na het succes van vorig jaar is er op zaterdagavond 2 september weer een Club ’70 reünie. “Vorig jaar kwamen er 950 mensen op de reünie, dus dat bewijst wel hoe het Club ’70 gevoel nog leeft bij veel mensen,” zegt organisator Paul Louwers die belooft ook nu weer alles uit de kast te zullen halen om er weer een fantastisch feest van te maken.

Tijdens de reünie die wordt gehouden in Club In Casa aan de Lammermarkt zijn er, net als vroeger bij Club ’70, twee ruimtes waar de dj’s draaien. Voor een deel dezelfde dj’s die in de jaren ’80 achter de draaitafels hun plaatjes draaiden. Andre, Ruud Haamke, Shannon Ooms om er maar een paar te noemen. en natuurlijk neemt Louwers zelf ook plaats achter de wheels of steel.

Niet alleen de dj’s zijn van toen. Tijdens de reünie zijn er ook twee live optredens. “Allebei acts die ook ooit in Club ’70 hebben opgetreden, ze zijn nu wel wat ouder, maar het swingt nog steeds,” lacht Louwers die nog even voor zich wil houden wie er op het podium zullen verschijnen.

(Foto’s brand: Toon van der Poel).

Bar Dancing Club ’70 opende in 1970 de deuren aan de Stationsweg in Leiden. De de hoogtijjaren van de populaire discotheek lagen in de jaren ’80 met dj’s als de begin 2014 overleden Kees van der Reijden. In 1999 werd het leegstaande pand gesloopt nadat het door twee branden grotendeels verwoest was.

Kaarten voor de reünie zijn verkrijgbaar aan de deur of nu al online via Club ’70 De Reünie Part II. Het avondje vol nostalgie begint om 20.30 uur en duurt tot 2.00 uur.

(Foto: Nico van der Horst).

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×