Fietser omvergereden na schakelfout automobilist

14

Op de Bargelaan achter station Leiden Centraal in Leiden is woensdagavond even na 18.00 uur een fietster aangereden door een auto. De automobiliste dacht achteruit weg te rijden uit een parkeervak, maar de auto bleek in de eerste versnelling te staan. Hierdoor schoot de auto over het fietspad en reed door dwars door het hek het Terweepark in. Daarbij raakte ze ook een fietser die net aan kwam rijden over het fietspad. Deze werd in de ambulance nagekeken, maar bleef zo goed als ongedeerd.

 

Delen
Proef de Zomer bij Sligro Leiden

14 reacties

  1. Zozo, die heeft het gaspedaal behoorlijk ingetrapt om uit een parkeervak te vertrekken. Je vraagt je af hoe het zou zijn afgelopen als de auto wel in zijn achteruit had gestaan.

Je bent nu offline