Voorronde ABN AMRO Cup bij LOHC

De mannenhockeyteams van Amsterdam, Bloemendaal en Pinoké nemen het op donderdagavond 31 augustus tegen elkaar op in Oegstgeest. De drie hoofdklasseteams spelen op het veld van de Leidsche en Oegstgeester Hockeyclub (LOHC) in de vorm van een drieluik de voorronde van de ABN AMRO Cup 2017. De wedstrijden beginnen om 20.00 uur en de toegang is gratis.

De voorronde wordt traditiegetrouw ‘in de regio’ gespeeld waarmee ABN AMRO andere door de bank ondersteunde verenigingen trakteert op een avondje tophockey. Dit jaar wordt er gespeeld in Berkel en Rodenrijs, Huizen, Oisterwijk en Oegstgeest.

De ABN AMRO Cup is het jaarlijkse voorbereidingstoernooi waaraan alle hoofdklasseteams deelnemen. Verdeeld over vier locaties spelen de twaalf teams op donderdagavond een voorronde in de vorm van een drieluik. De uitkomsten zijn bepalend voor het programma op zaterdag 2 september, als de teams in actie komen op de velden van HC Rotterdam.

 

Veel teams zullen ook voor de eerste keer compleet zijn, omdat alle internationals recent in actie hebben moeten komen tijdens het Europees kampioenschap in Amstelveen en daardoor de voorbereidingen van hun clubteam hebben moeten missen.

Op zondag 3 september vindt op de velden van HC Rotterdam ook de eindstrijd van de ABN AMRO 3 vs 3 Cup plaats, een spectaculair evenement voor D-junioren, waarvoor in het hele land vijf voorrondes zijn gespeeld. De finales van dit toernooi worden in het stadion van Rotterdam worden gespeeld voorafgaand aan de ‘grote’ finale van de ABN AMRO Cup 2017.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×