Bij bijeenkomst wordt maandagavond 4 september gehouden in de Goede Herderkerk. (Foto: Gemeente Zoeterwoude).

Info-avond over voorzieningen in Zoeterwoude-Rijndijk

Wie voor zijn of haar gezondheidszorg, sportvoorzieningen of boodschappen aangewezen is op Zoeterwoude-Rijndijk is maandag 4 september van harte welkom op een informatie-bijeenkomst van de gemeente Zoeterwoude. Ook inwoners die het geen probleem vinden om voor sommige zaken naar een ander dorp te gaan kunnen meepraten over het voorzieningenniveau.

Gebiedsvisie voorzieningen Zoeterwoude-Rijndijk
De gemeente maakt een gebiedsvisie voor de voorzieningen van Zoeterwoude-Rijndijk. Belangrijke aanleiding is de ontwikkeling van de nieuwe wijk Verde Vista Meerburg waardoor het aantal inwoners flink toeneemt. Daarnaast spelen er ook andere ontwikkelingen op het gebied van wonen, zorg en onderwijs. Zo is bijvoorbeeld de Bernardusschool toe aan nieuwe huisvesting.

In de gebiedsvisie maakt de gemeente keuzes over de vestiging en de locaties van de voorzieningen in Zoeterwoude-Rijndijk. De gebiedsvisie geeft straks inzicht in trends en ontwikkelingen, de behoefte aan het type en het aantal voorzieningen, de gewenste locaties en ook wat er nodig is om dat te bereiken.

De gebiedsvisie wordt door de gemeente ontwikkeld samen met bewoners, onderwijs- en zorginstellingen, culturele- en sportverenigingen, winkeliers en ondernemers. Wie mee wil praten is maandag 4 september welkom in de Goede Herderkerk. Inloop 19.45 uur, aanvang 20.00 uur, Wie niet naar de bijeenkomst kan komen, kan online meedenken via www.watgaatergebeureninzoeterwoude.nl.

Maatschappij Politiek Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×