(Foto: Politie Leiden).

Fietsendieven op heterdaad betrapt

In de Mauritsstraat in Leiden-Noord heeft de politie afgelopen nacht drie fietsendieven op heterdaad betrapt en aangehouden. Een bewoner hoorde vannacht gerommel bij zijn voordeur. Hij keek naar buiten en zag drie mannen die voorover gebogen bij de woning stonden. Vlak daarna liepen ze weer door.

Toen de bewoner naar buiten liep, zag hij dat de mannen er vandoor gingen met een fiets. Hij keek om zich heen en zag dat de fiets van zijn vriendin uit de voortuin was verdwenen. De melder belde direct 112 en gaf een duidelijk signalement door aan de meldkamer van de politie.

Agenten gingen meteen op pad en wisten de drie verdachten in de omgeving te achterhalen en aan te houden. De fiets is terug bij de rechtmatige eigenaar en de recherche handelt de zaak verder af.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×