(Foto's: Reanne van Kleef).

Sleutelstad radioprogrammering weer op volle sterkte na zomerstop

Na een korte zomerstop gaan deze week bijna alle programma’s van Sleutelstad 93.7 FM weer van start. Vandaag zijn Nieuws071 en Sport071 weer begonnen en later deze week gaan ook Science071 en Cultuur071 weer van start. Live071 gaat op 10 september verder.

Nieuws071 brengt elke werkdag tussen 17.00 uur en 18.00 uur het laatste nieuws uit de Leidse regio. De uitzending wordt herhaald tussen 23.00 uur en 00.00 uur.

Het laatste sportnieuws uit Leiden en de regio hoor je iedere werkdag tussen 18.00 uur een 19.00 uur in Sport071. Van topsport tot breedtesport, van een nieuw basketbalpleintje in de wijk tot grote politieke onderwerpen als de nieuwe ijshal en van Leiden Marathon tot historisch zwaardvechten. Sport071 biedt alle zaken rondom sport in Leiden en omstreken een platform.

Presentatoren Reanne van Kleef en Teun de Reede trapten vandaag af met Nieuws071 en Sport071. Gerry van Bakel (terug van weggeweest) keek even mee.

Iedere woensdag tussen 19.00 uur en 21.00 uur geven Leidse studenten een overzicht van de laatste wetenschappelijke inzichten in Science071.

Zaterdag gaat ook Cultuur071 van start. Hier wordt de Leidse culturele sector een platform geboden. Iedere zaterdag te horen tussen 10.00 uur en 12.00 uur. Op 2 september gaat alweer het vijfde seizoen van start.

Alleen Live071 laat nog even op zich wachten. Dit programma met aandacht voor lokale muziek gaat op 10 september weer beginnen. Voortaan elke zondagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur  in samenwerking met 3voor12 Leiden.

Natuurlijk zijn de Middag- en de Avond van Sleutelstad ook gewoon iedere werkdag te horen, maar deze programma’s draaiden ook tijdens de vakantieperiode gewoon door.

Medio september krijgt ook het programma Rondom de Raad weer een een plekje in de programmering van Sleutelstad FM. Een wekelijks, twee uur durend programma over de politiek in de Leidse regio. De komende maanden zal het programma veel aandacht besteden aan de gemeenteraadsverkiezingen die in maar 2018 worden gehouden. Wie zijn de kandidaten en wat staat er in de programma’s van de verschillende politieke partijen.

Sleutelstad FM is te beluisteren via 93.7 FM in de ether, 102.4 kabel, DAB+, de betere radio-app’s voor je mobiel en uiteraard ook via internet (je eigen software) en de player op de website.

Cultuur Economie Leiden Leiderdorp Nieuws Oegstgeest Onderwijs Politiek Regio Science Sport Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×