Het slachtoffer plaatste een dag na de mishandeling deze foto op zijn Facebookpagina.

Zware mishandeling bij opsporingsprogramma Team West

Vanavond besteedt het opsporingsprogramma Team West van Omroep West aandacht aan de zware mishandeling van Leidenaar Dave Hartevelt. de 25-jarige man werd op maandagmiddag 7 augustus keihard in zijn gezicht geslagen. Daarbij raakte het gebit van het slachtoffer zwaar beschadigd.

De dader was een man van ongeveer 30 jaar ,getint en zo’n 1.90 meter lang. Hij droeg die middag twee paarse kralenkettingen. Hij was in het gezelschap van een blanke vrouw en drie getinte kindjes. Van hem ontbreekt nog steeds elk spoor. De mishandeling vond plaats rond 17.15 uur in de Jan Vossensteeg. De dader kwam vlak voor de mishandeling uit de Hobbyshop die daar is gevestigd.

Vanaf 17.00 uur kunnen kijkers van het opsporingsprogramma Team West tijdens de uitzending bij wijze van proef ook tips doorgeven via WhatsApp. Het nummer wordt inde uitzending bekend gemaakt. Of WhatsApp in de toekomst vaker wordt gebruikt om tips van kijkers te ontvangen, staat volgens woordvoerder Dick Goijert van de afdeling Opsporingscommunicatie van de politie-eenheid Den Haag nog niet vast. “De proef wordt eerst geëvalueerd. Daarna gaan we kijken of, en zo ja hoe we WhatsApp bij Team West en andere regionale en landelijke opsporingsprogramma’s kunnen inzetten.”

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×