Elke cursus wordt afgesloten met een voorstelling. Hier een beeld uit de Leeuwenkoning. (Foto: JT Leiden e.o.)

Open dag bij Jeugdtheaterschool Leiden en omgeving

De Jeugdtheaterschool Leiden e.o. houdt open dag op zaterdag 16 september in theater Ins Blau in Leiden. Oude en nieuwe geïnteresseerden van 4 tot 18 jaar zijn van harte welkom om aan de gratis proeflessen deel te nemen. De open lessen beginnen om 15.00 uur.

De Jeugdtheaterschool Leiden e.o. geeft al jaren les in toneel, zang en dans en doet dit vanuit de gedachte dat theaterles er voor iedereen is. Elke leerling komt aan bod en iedere cursus sluit af met een eigen voorstelling in de theaterzaal van het gloednieuw verbouwde Theater Ins Blau aan de Haagweg in Leiden. De docenten van de Jeugdtheaterschool zijn aanwezig om persoonlijk toelichting te geven op de cursussen. Ook is er informatie te verkrijgen over tijden en kosten.

Het programma van de open dag ziet er als volgt uit: Cursus Musical : 15.00-16.30 uur Cursus Toneel 8+: 16.30 – 17.00 uur Cursus Toneel 4-7 jaar: 17.00 – 17.30 uur. De lessen starten bij voldoende inschrijving vanaf maandag 9 oktober en duren elk 25 weken. Opgeven voor cursussen kan via de website van de Jeugdtheaterschool Leiden e.o. Voor vragen of verdere informatie is de Jeugdtheaterschool per mail bereikbaar op info@jtsleiden.nl.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×