(Foto: Kamerkoor Akkoord).

Kamerkoor Akkoord uit Leiden zoekt zangers

Het Leidse Kamerkoor Akkoord zoekt nieuwe leden. “Mannen en vrouwen die van zingen houden en ons gevarieerde klassieke repertoire weten te waarderen,” zegt Mieke van Baarsel van het koor. “Op dit moment studeren we Engelse muziek in. Van Elgar, Britten en Vaughan William, maar ook van minder bekende componisten als Jonathan Battishill en Samuel Coleridge-Taylor.”

Eerder stonden ook stukken van onder meer Bach, Fauré, Mozart, Brahms, Purcell en Sjostakovitsj op het programma. Voor de toekomst heeft Akkoord meer mooie plannen en om die te realiseren is het koor op zoek naar goede zangers in elke stemgroep: tenoren, bassen, sopranen en alten.

Kamerkoor Akkoord is een middelgroot Leids koor dat goed zingen en wekelijkse gezelligheid combineert. Jong en oud voelen zich snel thuis bij het koor. Onder leiding van de enthousiaste en vakkundige dirigent Wim Dijkstra werkt Akkoord toe naar één groot jaarlijks concert en enkele kleine optredens.

Vrijblijvend meezingen kan elke donderdagavond op de repetitie in de Marelandschool. Meer informatie op www.kamerkoorakkoord.nl. Of mail naar akkoordleiden@hotmail.com.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×