(Foto's: Scouting Shawano's Oegstgeest).

Deelnemers AH Sportactie ook welkom bij Scouting Shawano’s

NOC*NSF en Albert Heijn hebben een gezamenlijk doel geformuleerd: een actievere levensstijl toegankelijk maken voor alle Nederlanders, door de drempel tot sport en beweging te verlagen. Dit doel sluit goed aan bij de activiteiten van Scouting Shawano’s uit Oegstgeest dat de club heeft besloten om ook mee te doen aan de AH Sportactie. Dat is een landelijke spaaractie waarbij klanten van Albert Heijn bij iedere 10 euro aan boodschappen een AH Sportzegel ontvangen. Bij 10 zegels is de spaarkaart vol. Elke volle spaarkaart geeft vervolgens toegang tot vijf keer gratis sporten en daarmee kennismaking met verenigingen in de buurt.

Scouting Shawano’s is een scoutingroep in Oegstgeest. Elke zaterdag organiseren zij in en om het clubhuis en terrein in de Overveerpolder uitdagende activiteiten voor hun leden. Dat zijn jongens en meisjes van 5 tot 18 jaar. “Scouting staat voor uitdaging en biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen,” zegt Frank Goedhart van Scouting Shawano’s Oegstgeest.

Sparen voor vijf keer gratis meedoen
Klanten van Albert Heijn kunnen van 4 t/m 24 september in alle winkels van Albert Heijn in Nederland meesparen voor vijf keer gratis sporten per volle spaarkaart. Vervolgens is er nog een week extra om de volle spaarkaarten in te leveren bij de kassa’s van Albert Heijn. Sporten bij de duizenden aangesloten lokale verenigingen kan gelijk vanaf de start van de AH Sportactie t/m 3 december.

 

Maatschappij Oegstgeest Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×