Leidse student uren vermist in Drenthe

Tijdens een uitje in Drenthe van studentenvereniging SSR uit Leiden is een van de deelnemende studenten afgelopen nacht urenlang vermist geweest. De gebeurde tijdens een groepsuitje in de bossen bij Ellertshaar. Inmiddels heeft hij zich vanmorgen rond 8.00 uur in goede gezondheid gemeld bij een camping in Schoonloo.

Er werd vannacht om 3.00 uur een grote zoektocht naar de 18-jarige student op touw gezet. De hulpdiensten hadden haast om hem te vinden. Het was slecht weer en bovendien zou de jongen flink gedronken hebben. Ook zijn er in het gebied plekken met drijfzand. Bij de zoektocht riep de politie ook de hulp van een helikopter van de kustwacht in. Die beschikken over een warmtecamera.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×