Summer Special Leids Film Festival afgelast wegens slecht weer

De organisatie van het Leiden International Film Festival heeft met pijn in het hart besloten om de Summer Special die morgenavond zou beginnen af te gelasten. De weersvooruitzichten zijn te slecht voor het vertonen van films op een megadoek in de open lucht.

“Deze week helaas dus geen openluchtfilms bij de Pieterskerk. Maar er komt een alternatief tijdens het LIFF zelf,” zegt Evert de Vries van het Leiden International Film Festival. De nu vervallen films worden dan getoond tijdens voorstellingen in de Hortus Botanicus. De Vries: “Dat wordt dus de meest warme Summer Special ooit!”

Delen
Venetië van het Westen - waterpendel

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Je bent nu offline