De Summer Special van het Leiden International Film Festival gaat dit weekeinde niet door. Het weer wordt te slecht. (Archieffoto: Coen Bastiaanssen).

Summer Special Leids Film Festival afgelast wegens slecht weer

De organisatie van het Leiden International Film Festival heeft met pijn in het hart besloten om de Summer Special die morgenavond zou beginnen af te gelasten. De weersvooruitzichten zijn te slecht voor het vertonen van films op een megadoek in de open lucht.

“Deze week helaas dus geen openluchtfilms bij de Pieterskerk. Maar er komt een alternatief tijdens het LIFF zelf,” zegt Evert de Vries van het Leiden International Film Festival. De nu vervallen films worden dan getoond tijdens voorstellingen in de Hortus Botanicus. De Vries: “Dat wordt dus de meest warme Summer Special ooit!”

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×