(Afbeelding: Fotoclub Oegstgeest).

Kinderbingo met burgemeester Emile Jaensch van Oegstgeest

In het kader van het Osgerweekend, de Open Monumentendagen en de Dag van de Democratie is het gemeentehuis van Oegstgeest op zondag 10 september geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur. Er is die dag van alles te doen aan de Rhijngeesterstraatweg 13. Zo is er een kinderbingo, staat er een ideeënboom en zijn er regelmatig rondleidingen door het gemeentehuis. Verschillende college- en raadsleden zijn aanwezig en verlenen hun medewerking.

Wat kinderen zoal weten van hun dorp wordt duidelijk tijdens de politieke kinderbingo van 14.00 tot 15.00 uur die onder leiding staat van burgemeester Emile Jaensch. De bingo is vooral bedoeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd, maar iedereen is welkom. Ouders en volwassenen mogen helpen.

In de ideeënboom kunnen kinderen hun ideeën voor Oegstgeest ophangen. Wat vinden zij belangrijk en wat missen ze bijvoorbeeld nog in hun dorp.

Wie alles wil weten over de historie van het gemeentehuis kan ook op zondagmiddag terecht. De eerste rondleiding start om 12.00 uur en wordt gegeven door wethouder Jos Roeffen.

Van 7 september tot en met 13 september hangt er in de hal van het gemeentehuis de fototentoonstelling ‘Bruggen van Oegstgeest’ van de Fotoclub Oegstgeest. Zondag 10 september om 15.00 uur reikt burgemeester Emile Jaensch in de raadzaal van Oegstgeest de prijs uit voor de beste foto.

Cultuur Oegstgeest Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×