De filmbonnen zijn onder meer in te wisselen bij Trianon. (Foto: PR).

Gratis filmbon als waardering voor Leidse vrijwilligers

De gemeente Leiden gaat 600 filmbonnen weggeven aan mensen die het afgelopen jaar in Leiden vrijwilligerswerk hebben gedaan. In samenwerking met iDOE en Bioscopen Leiden houdt de gemeente deze vrijwilligerswaarderingsactie. De bonnen kunnen ingewisseld worden bij Trianon, Lido of het Kijkhuis.

“Ook in 2017 zijn er in Leiden weer veel vrijwilligers actief en daar zijn de gemeente en iDOE heel blij mee,” zegt Annemieke Dubbeldeman van iDOE. “Dankzij hun inzet vieren we het Leidens Ontzet, genieten we van culturele evenementen, kunnen kinderen in speeltuinen spelen, worden verenigingen en organisaties gerund en hebben Leidse ouderen aanspraak. Ook helpen ze om nieuwkomers en toeristen in de stad wegwijs te maken.”

Aanvragen vanaf 13 september
Alle vrijwilligers die in Leiden wonen én vrijwilligers die buiten Leiden wonen, maar zich wel in Leiden als vrijwilliger inzetten, komen in aanmerking voor de waarderingsactie. De filmbon kan vanaf 13 september aangevraagd worden via www.i-doe.nl. Daar staat ook nadere informatie over de voorwaarden en het aanbod.

 

 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×