VVD-wethouder Paul Laudy is door zijn partij voorgedragen als lijsttrekker voor de komende raadsverkiezingen. (Foto: PR).

VVD Leiden draagt wethouder Paul Laudy voor als lijsttrekker

Het bestuur van VVD Leiden draagt Paul Laudy voor als lijsttrekker van de VVD voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. De 38-jarige Laudy is wethouder Bouw en Openbare Ruimte sinds 2014 en was bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen ook lijsttrekker voor de Leidse liberalen.

Reanne van Kleef sprak met wethouder Paul Laudy over zijn voordracht als lijsttrekker voor VVD Leiden.

VVD Leiden-voorzitter Lodewijk Wisse noemt Laudy een sterke, benaderbare bestuurder met een groot draagvlak in de partij en de stad: “Hij werkt aan veel zichtbare verbeteringen in Leiden. Hij is ook als geen ander in staat om het Leidse liberale verhaal goed voor het voetlicht te brengen.”

Laudy zegt vereerd te zijn dat hij opnieuw door het bestuur is voorgedragen als lijsttrekker: “Het vertrouwen dat de partij in mij heeft, motiveert enorm om samen met de andere kandidaten te werken aan een geweldige verkiezingsuitslag op 21 maart 2018 en aan een nog mooier Leiden. Ik hoop dat onze leden mijn voordracht zullen steunen.” Die leden spreken zich uit over de voordracht van Laudy en van de rest  van de advies-kandidatenlijst die dan gereed is tijdens de ledenvergadering van 15 november.

Over de resultaten van de VVD zegt Laudy: “Dankzij de VVD is in Leiden de laatste jaren de belasting voor het eerst gedaald. Leiden verandert in rap tempo en onze prachtige stad staat er beter voor dan ooit. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe Catharinasteeg, de Lammermarktgarage en een flinke vergroening van onze wijken.”

Laudy wil graag ook de komende vier jaar zijn steentje bijdragen aan de ontwikkelingen in de stad: “Want uiteindelijk is het daar allemaal om te doen: Leiden ook de komende jaren een aantrekkelijk stad te laten zijn om te wonen, werken en genieten.”

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×