(Foto's: AS Media).

Bewoner aangehouden na brand in Zoeterwoude

Afgelopen nacht is brand uitgebroken in een woning aan de Gans in Zoeterwoude. Rond 3.20 uur werd de brandweer gealarmeerd toen omwonenden een scherpe brandlucht in de wijk roken. Ook was er een flinke rookontwikkeling. De brandweer had de brand snel onder controle.

De naastgelegen woning liep door de brand en de bluswerkzaamheden rook- en waterschade op, de brandweer heeft hier metingen verricht en de woning geventileerd. Er is één persoon met ademhalingsklachten behandeld door het ambulancepersoneel, maar ziekenhuisopname bleek niet nodig.

Hoe de brand is ontstaan, is niet bekend. Wel heeft de politie heeft de eigenaar van de woning, aangehouden. Waarom is nog niet bekend gemaakt.

112 Sleutelstad Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×