Albert Heijn Kooiplein maandag weer bevoorraad

5

Bij de vestigingen van Albert Heijn in Leiden en Berghem rijdt morgen weer een vrachtwagen van Ahold voor. AH en franchisenemer Gerrit van Noort hebben een oplossing gevonden voor hun conflict. Nu de paartijen er onderling uit zijn, komt er ook geen uitspraak meer van de rechtbank in Haarlem. Van Noort had daar in kort geding geëisd dat zijn supermarkten weer beleverd zouden worden. Dat meldt de website Distrifood.

Wat die oplossing precies is en wat de toekomst is voor franchiser Van Noort is nog niet duidelijk. “De komende dagen gaan wij de afspraken verder uitwerken,” laat een woordvoerder van Albert Heijn aan Distrifood weten.

Delen
Venetië van het Westen - waterpendel

5 reacties

  1. Beste is gewoon faillissement aan te vragen, als er al sprake is van een miljoenenschuld, dat kom je nooit meer te boven… AH zal dan een nieuwe franchisenemer aanstellen en die kan dan alles weer met een schone lei opstarten…

  2. Ik snap niet dat vanoord niet vertrekt personeel is niet zo heel geweldig zelfs zijn zoon is niet een van de vriendelijkste geef mij de hoogvliet maar

  3. Momenteel zijn veel klanten naar de Hoogvliet vertrokken, maar dat kan bij de opening van de nieuwe vestiging weer heel anders zijn. Het assortiment van een (grote) AH is toch een stuk uitgebreider.

Je bent nu offline