(Foto: Chris de Waard).

Albert Heijn Kooiplein maandag weer bevoorraad

Bij de vestigingen van Albert Heijn in Leiden en Berghem rijdt morgen weer een vrachtwagen van Ahold voor. AH en franchisenemer Gerrit van Noort hebben een oplossing gevonden voor hun conflict. Nu de paartijen er onderling uit zijn, komt er ook geen uitspraak meer van de rechtbank in Haarlem. Van Noort had daar in kort geding geëisd dat zijn supermarkten weer beleverd zouden worden. Dat meldt de website Distrifood.

Wat die oplossing precies is en wat de toekomst is voor franchiser Van Noort is nog niet duidelijk. “De komende dagen gaan wij de afspraken verder uitwerken,” laat een woordvoerder van Albert Heijn aan Distrifood weten.

Economie Leiden ahleeg


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×