(Foto's: J.P. Kranenburg).

hockeyvereniging Alecto neemt nieuwe velden in gebruik

De Leiderdorpse sportwethouder Olaf McDaniel heeft zondagmiddag de drie nieuwe velden van hockeyvereniging Alecto ingewijd. Dat deed hij door de eerste bal uit te nemen in de wedstrijd Heren 5/Augustinus 2 – Leonidas Heren 23.  De vervanging van de velden werd mogelijk nadat Alecto en de gemeente Leiderdorp een nieuwe financiële overeenkomst sloten. Het gaat om twee semi sanded velden en een waterveld.

Veld 4 (het Praxis veld) en veld 5 (het Annetje Spies veld) zijn nu voorzien van twee nieuwe semi sanded velden en veld 3 (het Maxlead veld) is omgebouwd tot tweede waterveld. Veld 3 was al voorzien van een beregeningsinstallatie en dat scheelde de club veel geld. De nieuwe velden zorgen voor een kwaliteitsimpuls van het complex.

Leiderdorp Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×