(Foto's:  J.P. Kranenburg).

Leiderdorpers komen massaal naar Winkelhof voor start Nationale Sportweek

De Nationale Sportweek is in Leiderdorp zaterdag onder grote belangstelling van start gegaan. In het Winkelhof is het plein tegenover Sport2000 voor deze week omgedoopt tot Sportplein. Het thema is ‘Urban Sport’ en geheel in stijl kwamen burgemeester Laila Driessen en sportwethouder Olaf McDaniel al steppend het plein op. Daar werd samen met het publiek het startsein gegeven voor een propvolle sportieve week.

Bij de opening gaven de Rode Sneakers een dansoptreden en daarna gaven twee professionele rollerskaters de rest van de middag workshops. Het Sportfondsen Sport Servicepunt, de organisator van de Nationale Sportweek in Leiderdorp, sprak van een mooie start van wat een echte Sportweek moet gaan worden.

Zondag vonden de eerste sportieve activiteiten in Leiderdorp al plaats: Christa Mensert Memorial Ride  en mensen konden gaan sporten met de hond in park De Houtkamp.

 

Leiderdorp Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×