(Foto's: IVN Leiden / Floris).

Basiscursus natuur van IVN Leiden

IVN Leiden start eind van de maand weer met een nieuwe serie ‘Basiscursus Natuur’. Die is er voor iedereen meer wil weten van de natuur in de eigen omgeving. In de najaarscursus komen verschijnselen aan de orde die met de herfst te maken hebben. Waarom verliezen veel bomen hun blad, waarvoor dienen de bessen, waarom trekken sommige vogels weg en andere niet en wat zijn paddenstoelen eigenlijk?

 

De cursus bestaat uit drie avonden en drie excursies. Voorkennis is niet vereist. Theorieavonden: woensdag 27 september (bomen, bladval enz); woensdag 11 oktober (vogeltrek); woensdag 25 oktober (paddenstoelen). Plaats: Wellantcollege, Oegstgeest. Aanvang: 19.30 uur.

Excursies: de zaterdagen 30 september en 14 en 28 oktober. De wandelingen beginnen om 10.00 uur op locaties in de omgeving. De kosten bedragen € 45,-. inclusief koffie/thee op de avonden.
Informatie en aanmelding: Hans ter Mors 071 3617521 info@scriptnoordwijk.nl .

Oegstgeest Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×