Vierde editie van Stoptober van start

De maand oktober staat opnieuw in het teken van Stoptober; 28 dagen niet roken in oktober. Dankzij de positieve aanpak, de gratis Stoptober-app en de steun van stoppers onderling, hebben de afgelopen drie jaar al ruim 150.000 mensen meegedaan aan Stoptober. Ook alle GGD’en ondersteunen de Stoptobercampagne.

Tachtig procent van de rokers wil graag stoppen met roken, maar daadwerkelijk stoppen is niet eenvoudig. Voor een roker is er eigenlijk nooit een juiste gelegenheid. Stoptober creëert dit moment en biedt met het positieve programma een duidelijk stopmoment.

Wie mee wil doen aan Stoptober kan zich inschrijven via de website www.stoptober.nl. Via de website en de app worden deelnemers geholpen om Stoptober te voltooien. Zo krijgen zij dagelijks tips en kunnen ze in contact komen met andere stoppers om ervaringen uit te wisselen. Daarnaast is er voor deelnemers een gratis Stoptober Magazine: een blad vol inspiratie en steun tijdens Stoptober.

Maatschappij Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×