(Foto's: Emile van Aelst).

Hudson's Bay Leiden nu open voor publiek

Met het doorknippen van een enorm lint is zojuist warenhuis Hudson’s Bay Leiden opengegaan voor het publiek. De medewerkers ontvingen het toegestroomde publiek met luid applaus.

Chris de Waard sprak vandaag met Hans Gennotte. De vestigingsadviseur van Centrummanagement Leiden (CML) heeft een sterke band met het pand. Hij was de laatste vestigingsmanager van V&D tot aan het faillissement. Vervolgens trad hij in dienst bij CML en mocht een pop-up warenhuis openen in het pand waar vanaf vandaag Hudson’s Bay elke dag open is.

De honderden nieuwsgierigen trokken vanaf 11.00 uur door het nieuwe warenhuis. Ook restaurant La Place mocht zich op veel belangstelling verheugen, net als het terras op de bovenste verdieping dat ook weer open is voor de bezoekers.

View this post on Instagram

#hudsonbay Leiden is OPEN!

A post shared by sleutelstad (@sleutelstad) on

Economie Leiden hudsonsbay


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×