SP Voorschoten houdt enquête verkeersveiligheid

1

Vooral fietsers hebben veel suggesties voor het verbeteren van de verkeersveiligheid in Voorschoten. Dat bleek tenminste uit de enquête die de SP in Voorschoten houdt. Tijdens de vrijwilligersmarkt, afgelopen zaterdag tijdens het Weekend van Voorschoten, kreeg de partij een hele serie plekken door waar het allemaal wel wat veiliger kan.

Chris de Waard sprak met voorzitter Wout van der Berg en met commissielid Elzelien van der Starre over de verkeersveiligheid in Voorschoten.

De SP Voorschoten gaat de resultaten van hun enquête aanbieden aan het college van b en w. De partij wil dat de input die bij inwoners is opgehaald mee wordt genomen in een eerder aangekondigd onderzoek naar verkeersveiligheid in het dorp.

Delen

1 reactie

  1. Ik hoop niet dat ze dan besluiten ergens een enkel kruispunt aan te passen want dan zit je gelijk met 2 maanden verkeersopstoppingen, aangezien ze in Voorschoten niet zo goed zijn in het plannen van wegwerkzaamheden. Wat in Leiden in twee weken geklaard wordt hebben ze in Voorschoten een plan liggen wat minimaal 3 maanden duurt.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline