Afdeling en fractie van de SP Voorschoten waren afgelopen zaterdag in touw om verkeersonveilige plekken in het dorp bloot te leggen door een enquête over dat onderwerp te houden. (Foto: Chris de Waard).

SP Voorschoten houdt enquête verkeersveiligheid

Vooral fietsers hebben veel suggesties voor het verbeteren van de verkeersveiligheid in Voorschoten. Dat bleek tenminste uit de enquête die de SP in Voorschoten houdt. Tijdens de vrijwilligersmarkt, afgelopen zaterdag tijdens het Weekend van Voorschoten, kreeg de partij een hele serie plekken door waar het allemaal wel wat veiliger kan.

Chris de Waard sprak met voorzitter Wout van der Berg en met commissielid Elzelien van der Starre over de verkeersveiligheid in Voorschoten.

De SP Voorschoten gaat de resultaten van hun enquête aanbieden aan het college van b en w. De partij wil dat de input die bij inwoners is opgehaald mee wordt genomen in een eerder aangekondigd onderzoek naar verkeersveiligheid in het dorp.

Politiek Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×