Nederlandse tafeltennissters met Kim Vermaas naar halve finale op EK

De Nederlandse tafeltennisdames zijn vanmorgen doorgedrongen tot de halve finale op het EK voor landenteams in Luxemburg. Hoewel Kim Vermaas van Scylla haar partij verloor, won Nederland in de kwartfinale uiteindelijk met 3-2 van Oostenrijk. De halve finale wordt zaterdag gespeeld.

Nederland begon goed aan de wedstrijd: Li Jie zette Oranje op een 1-0 voorsprong. Britt Eerland wist daarna niet te winnen waardoor het weer 1-1 stond. Daarna was het de beurt aan Vermaas. In de kwartfinale verloor ze met 1-3 van Amelie Solja. De Leidse heeft tot nu toe alle wedstrijden van het toernooi gespeeld en wist daarin één partij te winnen.

Doordat Li Jie en Britt Eerland de laatste twee partijen wel weer wonnen, is Nederland door naar de halve finale. Die wedstrijd zal weer live te volgen zijn.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×